Bamble Brass
 • Intern side    • 50 Hits    • Partiturer    • ølviser    • Tyske Ølviser    • BMK arrangement    • Informasjon til musikantene    • Lenker    • Kontakt oss      • Hjem

Foto Anette Skaugen Guldager

Om Bamble Brass - tidligere Bamble musikkorps

Bamble Brass har delt opp musikkåret i flere prosjekter, dette for at vi skal kunne ha flest mulige musikanter og aktører med oss.

Vi har musikanter som av flere grunner ikke kan delta hundre prosent gjennom hele korpsåret.

Bamble Brass har plass til alle, det viktigste er at alle gjør sitt beste og har glede ved å lage musikk sammen.

Bamble musikkorps fikk den 13.1.2012 Bamble kommunes kulturpris.

Forbundsstyret har med hjemmel i strafferegistreringsforskriften § 12 nr.4 p) vedtatt at alle musikkorps fra og med 1. oktober 2009 plikter å innhente politiattest for personer som skal utføre oppgaver for korpset som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Dette omfatter både personer som skal påta seg nye oppdrag for korpset og personer som er i et løpende oppdrags-/
ansettelsesforhold for korpset.

For Forbundsstyret er det et overordnet ønske at korpsbevegelsen skal være et trygt sted å være for alle.

Det er bare musikkorpsets hovedstyre som kan avkreve politiattest og ikke grupper eller utvalg i korpset.

Styret i Bamble Brass oppnevnt Eirk Manger og Lisbeth Kristensen som korpsets kontaktpersoner. Begge representanter har taushetsplikt overfor uvedkommende i forhold til de opplysninger de får kjennskap til.

6.1.2015 Lisbeth Kristensen

Verv pr 13.2.2019