Bamble Brass
 • Intern side    • 50 Hits    • Partiturer    • ølviser    • Tyske Ølviser    • BMK arrangement    • Informasjon til musikantene    • Lenker    • Kontakt oss      • Hjem

Nyttårskonsert 2018

Nyttårskonsert i kjent stil.

I år er det 10. gang Bamble Musikkorps arrangerer nyttårskonsert, og har i den anledning fått med en rekke flotte gjester.

Eli Kristin Hanssveen er kjent fra Stjernekamp, og en av våre dyktigste sopraner ansatt ved den norske opera. Med seg har hun ikke mindre enn tre lokale herrer; Jan-Erik Fillan, Arild Bakke og Simon Thorbjørnsen. De to første er nok kjent for de fleste, mens Simon er vårt unge alibi på solistfronten - spennede!

Det hele holdes sammen av Arild Erikstad, kjent fra NRK gjennom bl.a. hovedscenen og nettopp nyttårskonsetene fra Wien.

Ta turen til Langesund Lørdag 13. Desember. Bamble Musikkorps lover deg en uforglemmelig ettermiddag.

Bamble Brass øver hver onsdag fra 18.45 - 21.30 i Sentrumsgården i Langesund